Κράτησε το μυαλό σου ανοιχτό. Keep your mind open.

CLOCK

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Λογική χωρίς κανόνες


   Σε αυτό το άρθρο δεν θα σας παρουσιάσω το ιστορικό μιας παρωδίας του Ελληνικού δημοσίου. Αυτό που έχει σημασία είναι να δούμε τις συνέπειες που δημιουργεί η έλλειψη κανόνων.
Ένα τέτοιο δείγμα αποτελεί και το γήπεδο της Μηλίτσας. Ένα γήπεδο το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού κοντά στο Εκκλησάκι του Άγιου Νικολάου. Η ιδέα της κατασκευής ενός γηπέδου στην περιοχή νομίζω ότι ήταν παραπάνω από Λογική. Όμως όλα αυτά τα χρόνια το γήπεδο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.  Αυτό δείχνει την έλλειψη κανόνων. Κανόνες οι οποίες επιτρέπουν τις επόμενες δημοτικές αρχές να σταματά και να εγκαταλείπει τα έργα που άφησε στην μέση η προηγούμενη διοίκηση. Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι μια αρκετά καλή κατασκευή σε ένα παρά πολύ καλό σημείο να φθείρεται από το χρόνο και το πλιάτσικο των επιτήδειων.
  Πολλοί από εσάς μπορεί να γνωρίζεται τις λεπτομέρειες αυτού του έργου και τους λογούς για τους οποίους δεν ολοκληρώθηκες ποτέ. Η λογική λέει όμως ότι αυτό το έργο θα έπρεπε να είχε τελειώσει και να παραδοθεί στο κόσμο. Αυτό όμως δεν έγινε διότι απουσιάζουν οι κανόνες.

  Αυτές οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Αυτό το έργο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί και να γίνει στολίδι για την περιοχή μας. 
 


























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts